Lave priser og høy kvalitet

Vi leverer våre tjenester gjennom en unik leveransemodell, effektive prosesser og høy automatisering.

Hvordan oppnår vi lave priser og høy kvalitet?

Dyktige medarbeidere kombinert med effektive prosesser og systemer gjør NORIAN i stand til å levere regnskap, økonomi- og rådgivningstjenester av høy kvalitet til gode priser. For mange kunder utfører vi også store deler av våre tjenester fra våre nearshore kontorer og kan derfor tilby de beste prisene.

Vår unike leveransemodell, som sørger for en optimal utnyttelse av ansatte og IT-løsninger, gjør at vi kan levere høy kvalitet til riktig pris, år etter år. Vår leveransemodell er fullt skalerbar noe som tillater at vi kan fortsette å bistå våre kunder også etter omfattende vekst. NORIAN er en sparringpartner som din virksomhet kan vokse sammen med. Ta kontakt med oss og finn ut hvor mye du kan spare!

NORIAN har stort fokus på kompetanseutvikling samt bruk av ressurser på tvers av organisasjonen. Vi sikrer kompetanse i alle deler av organisasjon, slik at våre kunder til enhver tid har tilgang til nødvendige ressurser. Med våre samarbeidspartnere på IT –systemer, kan vi også bistå din virksomhet med å sette opp skreddersydde løsninger som er brukervennlige og som gir god oversikt over økonomi og regnskap.

Regnskapsbransjen står overfor store utfordringer med å tilpasse leveranser til økt automatisering. For å sikre vår egen tilpasningsdyktighet har vi implementert LEAN, der våre sertifiserte medarbeidere har et definert ansvar for endringsprosessene.

Vi jobber med å kontinuerlig optimalisere våre verdiskapende aktiviteter, som tilføres til våre kunder. Med LEAN kan vi bistå deg med å forenkle prosesser slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Regnskap, lønn og økonomi skal være så korrekt og oversiktlig som mulig, med høy kvalitet til gode priser.

Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending