Et komplett nettbasert økonomisystem med prosjekt og timeføring

Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store firmaene.

På denne siden finner du mer informasjon om de ulike modulene og funksjonene i vårt system.

Regnskapssystem i nettskyen, på en enkel og bedre måte

Du kan utnytte bedriftens fulle kapasitet ved å optimalisere økonomistyringen. Med Tripletex har du alltid full kontroll over bedriftens regnskap med et økonomisystem som er befriende enkelt å forstå. Du sender inn offentlige oppgaver elektronisk fra løsningen, sjekker resultatet for driften og holder styret oppdatert.

Vi tror også oppriktig at regnskapet er langt morsommere i Tripletex. Samtidig får du frigjort tid som du kan bruke til det du mener er mest nyttig for deg og din bedrift. En enklere fakturering gir deg en enklere hverdag.

I Tripletex kan du  føre og betale regninger i én operasjon. Fakturaer sendes ut i en fei samtidig som du har full oversikt over hvilke kunder som har betalt. Du sender inn offentlige oppgaver elektronisk fra løsningen, sjekker resultatet for driften og holder styret oppdatert. Kombinert med lønnsmodulen vil regnskapet alltid holdes  oppdatert slik at du alltid vet hva bedriften skylder den ansatte eller hva den ansatte skylder bedriften.

Du kan motta og sende EHF-faktura, og bruke KID-nummer. All fakturering skjer selvsagt elektronisk. Vår mobile løsning gir deg også mulighet til å fakturere der du er like raskt og enkelt som om du sitter på kontoret.

Kombinert med lønnsmodulen vil regnskapet alltid holdes oppdatert.

Vi har integrerte løsninger med faktoringløsninger. Dermed slipper du å tenke på betalingsoppfølginger, purringer eller inkassovarsler. Ved å la et annet selskap ta seg av hele fakturaoppfølgingen kan du øke produktiviteten uten å øke arbeidsmengden.

Vil du fakturere og gjøre alt selv, kan du også sende informasjon om purringer på SMS til de som ikke har betalt. Påminnelser øker sannsynligheten for rask innbetaling, som igjen bedrer din likviditet.

Inn og utgående fakturaer utgjør inntekter og kostnader i din bedrift, og ved å bruke Tripletex’ system bokføres alt direkte inn i regnskapssystemet. Du trenger kun å gå inn i regnskapet for å sikre at postene føres på korrekt kostnadskonto. Eller du kan la din regnskapsfører gjøre dette for deg.

Faktura og regnskap skal være enkelt, og det er nettopp det som er tilfellet med Tripletex. Vi har et enkelt brukergrensesnitt som gjør at alle klarer å benytte seg av systemet vårt. Enten du skal sende ut en faktura eller billagsføre noe, så er det fort gjort med Tripletex.

Tilpasses enkelt din bedrifts rutiner

Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger.

Rutiner for lønnsutbetalinger varierer fra bedrift til bedrift. Noen betaler ut lønn til de ansatte én gang per måned med et fast beløp. Andre betaler timelønn, og noen utbetaler lønn basert på månedlig omsetning. I Tripletex kan din bedrift utbetale lønn etter sitt behov. Du velger selv når du vil utbetale lønn og reiseregninger.

Forskudd på lønn holder systemet orden på, og lønnen kan utbetales direkte fra løsningen. Det aller beste er at regnskapet alltid er oppdatert og gir dere full oversikt over hva dere skylder den ansatte eller hva den ansatte skylder dere. Du fører reiseregninger og ansattutlegg direkte i løsningen. Alt  kobles direkte til de ansatte ved neste lønnsutbetaling.

I Tripletex sender du inn lønnsinformasjon via a-ordningen direkte fra systemet, og Tripletex holder oversikt over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift i slutten av hver termin.

Hvorfor velge Tripletex’ lønnsystem?

  • Lønnsystemet er sømløst integrert med regnskapsløsningen i Tripletex
  • Ingen dobbelføringer av lønn
  • Reiseregninger/ansattutlegg blir automatisk med på lønnsutbetalingen
  • Direkte oppkobling mot Altinn. Innhenting av skattekort, innsending av terminoppgaver etc
  • Kjør lønn til alle ansatte, samtidig
  • Automatisk skattetrekk til skattetrekkskonto i regnskapet
  • Enkel innsending av a-meldinger til Altinn

Når du benytter deg av Tripletex’ lønnssystem, så velger du alltid selv når du vil betale ut lønn. For arbeidstaker er det lett å føre reiseregninger og utlegg i systemet. Dette kan gjøres overalt så lenge man er koblet til nettet. En stor fordel, med andre ord.

Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending